Diensten

Wat we doen

Onze diensten

Verwerken administratie

Wij verwerken uw volledige administratie. U levert de bonnen, afschriften en facturen bij ons aan en wij verwerken deze in ons systeem.

Jaarrekening opstellen

Wij stellen jaarrekeningen op. Moet uw jaarrekening gepubliceerd worden? Geen probleem ook dat kunnen wij voor u verzorgen.

Aangifte inkomstenbelasting

Wij stellen uw aangifte inkomstenbelasting voor u op en kijken naar alle fiscale voordelen die we voor u kunnen behalen.

Aangifte inkomstenbelasting particulier

Onze financiële specialisten hebben jarenlange ervaring op dit gebied. Wij weten bovendien goed de weg in de wirwar van wijzigingen in de belastingwetgeving en volgen ontwikkelingen op de voet!

Aangifte omzetbelasting

Elk kwartaal verzorgen wij de aangifte omzetbelasting voor u. De aangifte omzetbelasting wordt ook wel de btw-aangifte genoemd.

Aangifte vennootschapsbelasting

Wanneer u een bv heeft bent u verplicht uw aangifte vennootschapsbelasting in te dienen. Wij verzorgen dit voor u en dienen deze in bij akkoord.

Boekhouding voor zzp

Wat is er fijner dan je te kunnen focussen op je talent.
Ben je een zzp'er? Dan verzorgen wij je complete boekhouding.

Boekhouding voor bv

Elke minuut die je spendeert aan het achterhalen van regelgeving en wetten is 1 minuut teveel die je niet aan je organisatie kunt besteden of je klanten.

Boekhouding voor eenmanszaak

Telkens, maar uitstellen levert je niks op dan ellende we zien het te vaak dat de administratie niet op order is. Mesa Zorgt voor rust

FAQ's

Veel gestelde vragen

Ja! Dat is zelfs heel eenvoudig. Binnen een dag nemen wij jouw gehele administratie over. de afgeronde jaarrekening van je oude boekhouder vormt de basis van jouw administratie. Is deze nog niet klaar? Geen probleem! We richten alles in zodat je direct ready to go bent wanneer het zover is. Lees gerust verder hoe eenvoudig het is en hoe onze superhelden jou hierbij gaan helpen.

Mesa Administratie De Hulp is in de traditionele sector een ware pionier op het gebied van Boekhouding en belasting aangiftes. We spreken dezelfde taal en weten hoe belangrijk het voor briljante ondernemers is om altijd een up-to-date administratie te hebben. Jouw persoonlijke superheld heeft geen uurtje-factuurtje-mentaliteit, maar staat altijd met veel plezier voor je klaar.

Dat zou wat zijn! Bij Mesa Administraties betaal je een vast bedrag per maand voor je boekhouding, de jaarrekening en de aangiftes. We bieden ook een aantal extra diensten aan die jou als ondernemer nog verder kunnen helpen. Ook voor deze diensten gelden vaste bedragen zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Mesa Administraties werkt met diverse professionele software, maar we werken het meeste met Twinfield van Wolters Kluwer en hebben we samenwerking met loonbureau.nl en fiscaal online voor de IB aangiftes.